Saam is alles mooier

Aangenaam, wij zijn Saam! Een creatief, praktisch, maar bovenal informeel bureau voor marketingstrategie, concept- en huisstijlontwikkeling, tekst en vormgeving.
Saam is opgericht door Pepe Creatieve communicatie en Open Up communicatie. We blijken elkaar zo goed aan te vullen, dat samenwerken in Saam niet meer dan logisch is. ‘Saam’ zijn we immers veel sterker!

 

De kracht van Saam

Onze naam is niet zo maar gekozen. Het is de belofte die we aan jou als opdrachtgever doen. Wij vormen samen met jou een team. We luisteren goed naar je vraag, maar stellen ons ook op als je klant. Is de vraag die je stelt wel de juiste? Welke doelen heb je jezelf als organisatie gesteld? Waar liggen je kracht en je ontwikkelkansen? En hoe gedraagt een klant zich eigenlijk in jouw branche? Samen gaan we op informele wijze op zoek naar  het antwoord op je vraag en zullen zonodig met adviezen komen. Dat doen we met een gezonde portie Twentse nuchterheid. Dat houdt in: praktisch, resultaatgericht en volgens afspraak. Maar wel met een verrassend effect!

 

Wie is Saam?

Als je Saam inschakelt, dan maak je kennis met Wendy Bonnes en Marieke Stokkelaar.

Wendy is de creatieveling, die al vaak aan tafel jouw wensen vertaalt naar een visuele boodschap. Wendy ‘ziet’ als het ware voor zich wat je graag wilt. Of het nu gaat om een huisstijl, een concept dat in de markt gezet moet worden of om de juiste vertaling van boodschap naar vorm. Haar ontwerpen sprankelen en raken de ontvanger.

Marieke is tekstschrijver van origine, maar vindt vooral de drijfveren van organisaties interessant. Wat inspireert jou, welke doelstellingen wil je behalen en welke strategie is nu handig om deze doelen te behalen? Vragenderwijs komen we vaak tot de kern en dat vertalen we dan weer naar een effectieve strategie met pakkende tekst.

 

Aan tafel met Saam

Dit samenspel tussen strategie, concept, vorm en tekst zorgt voor verrassende en creatieve communicatie. Wil jij ook dat we ‘saam’ op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw vraag? Maak dan nu kennis met ons.

Wendy Bonnes

CONCEPT ONTWERPER | wendy@wijzijnsaam.nl

Marieke Stokkelaar

MARKETINGADVISEUR & TEKSTSCHRIJVER | marieke@wijzijnsaam.nl

Nikki Nijhuis

ONTWERPER

Anneke Thijssen

ONTWERPER

Elza Olde Keizer

COMMUNICATIEMEDEWERKER

Sander voortman

Tekstschrijver

Ruben Peters

ONTWERPER

Zoek jij een stageplek?

Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

CONTACT

We nodigen je graag uit om vrijblijvend van gedachten te wisselen. Als er sprake is van een wederzijdse persoonlijke en creatieve klik dan gaan we graag voor je aan de slag! Heb je overige vragen, ideeën, suggesties opmerkingen of een eurekamoment? Neem gerust contact met ons op!

Saam B.V.
Doesburgstraat 11
7575 EN Oldenzaal
+31 [0]541 – 200 240
+31 [0]541 – 745 201
info@wijzijnsaam.nl

K.v.K. Enschede: 67730957
B.T.W.: NL 857152798 B01