Wie ben je, wat wil je en welk verhaal wil je klant horen?

Een goed verhaal staat pas écht als het is gebaseerd op een doordachte strategie. Vragen als wat zijn je kernwaarden, hoe profileer je je en wat wil je uitstralen richting je klanten zijn belangrijk bij het bepalen van je strategie. Wanneer je je strategie nog niet helemaal duidelijk hebt, staan wij met een portie gezonde Twentse nuchterheid voor je klaar om je verder te helpen. We luisteren naar je verhaal, maar we denken ook een stap verder en verplaatsen ons in je klant. Zijn de vragen die je stelt wel goed? Zet je je middelen wel op de juiste manier in? We geven je graag ons advies.

De strategie gaat leven

Met onze creatieve, praktische inzichten en jouw ideeën komen we samen op een informele wijze tot een goede strategie voor jouw organisatie. Is je organisatie toe aan een nieuwe stap, maar weet je niet in welke richting? Dan gaan we ‘saam’ aan tafel en ontwikkelen we de meest verassende en creatieve concepten met bijbehorende tekst en vorm. Daarbij werken we samen met professionals van verschillende disciplines. We spreken graag ons netwerk van videospecialisten, fotografen, online marketeers en webbouwers aan om te komen tot een goede vertaling van de strategie die bij je past.

Bekijk ons portfolio voor een indruk van ons strategische en conceptuele werk.

Heb jij ook een verhaal dat je wilt vertellen? Wij luisteren graag! Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.

CONTACT

Wil jij weten welke ideeën wij hebben die passen bij jouw doelstellingen? Neem dan contact met ons op. ‘Saam’ gaan we aan de slag om jouw idee of vraagstuk verder vorm te geven.

Saam B.V.
Doesburgstraat 11
7575 EN Oldenzaal
+31 [0]541 – 200 240
+31 [0]541 – 745 201
info@wijzijnsaam.nl

K.v.K. Enschede: 67730957
B.T.W.: NL 857152798 B01